Het menu voor de volgende derby (16/11)

Eendracht vs VOORDE-Appelterre

Onze felicitaties aan chef Kristof Eylenbosch die één van de stijgers is in de gastronomische Gault&Millau gids voor 2026. Met trots haalde restaurant a’Muze een score van 12,5/20. Volgende zondag 16 november verzorgt Kristof met zijn team opnieuw het wedstrijddiner voor de derby tegen Voorde-Appelterre.

Ontvangst met aperitief (champagne)

a’Muzes

Carpaccio van ree / knolselder/ oude kaas / mosterd

Schelvis / prei / bimi / peterselie aardappeltjes

Gepocheerde appel / vanille / kardemon / praline

Koffie tijdens de rust

We ontvangen onze gasten vanaf 11u30. Reserveren is mogelijk tot en met woensdag via onze restaurantpagina of [email protected]

Kom genieten met vrienden, familie of zakenpartners!

Gerelateerd nieuws

  • Welkom Dave De Herdt!

    Nieuwe HOOFDcoach Eendracht Aalst Lede heeft een overeenkomst bereikt met Dave De Herdt (45) als nieuwe coach en opvolger van Sandy Casieris. Van leerling tot…

    Lees meer

  • 100% Iendracht, 100% Oilsjters DNA

    Twee supporters door de woestijn Mogelijk is er jou de voorbije weken een gevelreclame opgevallen tussen de Heilig Hartkerk en het Pierre Cornelisstadion. Een foto…

    Lees meer

  • Afscheid van Sandy Casieris

    Tommy De Kegel neemt voorlopig over Het clubbestuur heeft een einde gemaakt aan de samenwerking met coach Sandy Casieris. We houden eraan Sandy te bedanken…

    Lees meer